Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw fikse klap voor Erik Ten Hag: 2 verdedigers langere tijd uitgeschakeld

Laatste update:

Lindelöf viel zaterdag halverwege de tweede helft uit met een hamstringblessure en werd vervangen door Martínez, die zijn eerste opwachting maakte sinds begin februari. Martínez speelde de wedstrijd uit, maar heeft deze week op de training een nieuwe blessure opgelopen aan zijn kuit.

Voor Martínez is het niet de eerste blessure sinds zijn overstap in de zomer van 2022 van Ajax naar Manchester. Eerder kampte de Argentijn al met voet- en knieblessures, waardoor hij in totaal al 43 wedstrijden miste voor The Red Devils.

Deze nieuwe blessures komen Erik ten Hag helemaal niet goed uit, daar de spoeling al erg dun is in de verdediging. Beide linksbacks, Luke Shaw en Tyrell Malacia, ontbreken naar verwachting de rest van het seizoen met een blessure. Ook Raphaël Varane moest halverwege de wedstrijd tegen Brentford de strijd staken. De ernst van zijn blessure lijkt mee te vallen.

Er wordt verwacht dat zowel Lindelöf als Martínez minstens een maand zal moeten herstellen. Dat zou betekenen dat Ten Hag richting het einde van het seizoen pas weer een beroep zou kunnen doen op de twee centrale verdedigers.

Ten Hag is met Manchester United nog volop in de race voor Champions League-voetbal, daar de vijfde plaats in de Premier League mogelijk ook nog een direct ticket geeft voor het miljardenbal. Het gat met die vijfde plek bedraagt momenteel acht punten.

Ook is de club uit Manchester nog actief in het FA Cup-toernooi, waar op 21 april de halve finale tegen Coventry City op het programma staat. De winnaar neemt het in de finale op tegen de winnaar van de andere halve finale, tussen Chelsea en Manchester City.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
0
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
0
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
7
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
13
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties