Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw onrust op komst in Friesland: 'Het is bijna wiskundige logica'

Laatste update:

Volgens Hettinga moeten één of meer personen uit de clubleiding verdwijnen. "Het is bijna wiskundige logica", vertelt hij aan Voetbal International. "In ons eerste voorstel kon iedereen blijven, werden alleen bepaalde taken herverdeeld, maar daar gingen ze niet mee akkoord. Dan is het logisch dat we in het volgende plan niet met één of meer mensen door kunnen als we dingen ten positieve willen veranderen."

Vermoedelijk zal later deze week, als het stichtingsbestuur een bijeenkomst gepland heeft, bepaald worden wie er weg moet en de kans is groot dat het hierbij zal gaan om voorzitter Jelko van der Wiel en Wim Dijk, bestuurslid commerciële zaken. Van der Wiel wacht af, maar is niet blij met de gang van zaken. "Ik had het liever van Hettinga zelf gehoord. We zullen zien wat er gebeurt en hoe de reacties zullen zijn."

Denk je dat Jelko van der Wiel voorzitter van sc Heerenveen blijft?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
14
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties