Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw ophef in Turkije: hekkensluiter stapt plots van het veld

Laatste update:

Istanbulspor verzamelde tot dusver slechts acht punten in competitieverband en bezet daarmee de laatste plaats in de Turkse Süper Lig. Tegen Trabzonspor leek de ploeg echter op weg naar een resultaat.

Muammar Sarikaya had de openingstreffer van Trezeguet ongedaan gemaakt, waarna de thuisploeg twintig minuten voor tijd om een strafschop schreeuwde. Florian Loshaj ging in de vijandelijke zestien naar de grond.

Aanleiding was een contactmoment met Batista Mendy. Scheidsrechter Ali Sansalan wilde er niet aan en liet doorspelen. In de tegenstoot maakte Trabzonspor de 1-2. Bij Istanbulspor zat de frustratie vervolgens zo hoog dat men besloot van het veld te stappen.

GOAL Turkey schrijft dat Istanbulspor-president Ecmel Faik Sarialioglu zijn spelers uiteindelijk van het veld haalde. Sansalan besloot het duel daarop in minuut 74 te staken. Hoewel de spelers Sarialioglu probeerden te overtuigen om door te spelen, lukte dat niet.

Mehmet Yesil, speler van Istanbulspor, keerde niet veel later terug op het veld, schudde de hand van Sansalan en zei dat ze de wedstrijd niet zouden uitspelen. Inmiddels is bekend geworden dat het duel definitief is gestaakt.

Het is de tweede keer in korte tijd dat het Turkse voetbal in opspraak raakt. Ruim een week geleden werd bij het duel tussen Ankaragücü en Rizespor scheidsrechter Halil Umut Meler naar de grond geslagen door Ankaragücü-voorzitter Faruk Koca.

De Turkse voetbalbond legde de Süper Lig daarop stil als reactie op de vuistslag. Meler hield aan het incident een breuk over onder zijn oog. Koca werd een dag later gearresteerd.

Süper Lig
Istanbulspor
0 - 3
Trabzonspor

Meer nieuws

Kieft: 'Hij belichaamt voetbal: techniek, drive, uitstraling, weergaloos!'
21
VI noemt namen van vijf Oranje-spelers die 'weten dat ze gaan spelen' op het EK
3
Grote huwelijkscrisis: Asensio wordt jaar na bruiloft ontvolgd door eigen vrouw
0
Vermoedelijke XI Oranje: Koeman verklapt basisspelers aan de hand van hesjes
35
'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
5
Atlético Madrid heeft dertig miljoen over om Spaans international los te weken
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties