Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw slecht nieuws voor FC Twente-pechvogel: operatie of rustperiode

Laatste update:

Het is voor de Slowaak de zoveelste terugslag sinds hij in 2007 als 17-jarige zijn debuut maakte in de hoofdmacht van FC Twente. Hij kwam door al het leed in de tussenliggende zes seizoenen tot het summiere aantal van 27 wedstrijden. Alleen het jaar 2010/11 was met tien optredens in de Eredivisie nog redelijk te noemen. Vaker zat hij echter in het krachthonk te werken aan zijn herstel.

Dat lijkt dus ook nu het vooruitzicht voor de 23-jarige Rendla, die al sinds zijn tienerjaren wordt gezien als een groot talent. Na een medische ingreep in België leek hij eindelijk te zijn verlost van zijn fysieke problemen, maar een nieuwe periode langs de zijlijn ligt ook nu weer in het verschiet. FC Twente zal binnenkort meer duidelijkheid verschaffen over de situatie van de speler.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties