Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw spektakel tussen PSV en De Graafschap

Laatste update:

De Graafschap leek in de Eredivisie al dood en begraven, maar door zes punten uit de laatste drie wedstrijden gloort er plots licht aan het einde van de tunnel voor de Doetinchemmers. Een uitwedstrijd tegen titelkandidaat PSV is voor de Superboeren echter andere koek dan een thuiswedstrijd tegen een directe concurrent: PSV verloor in Eindhoven nog nooit van De Graafschap in de Eredivisie. Dat het ook nu niet zou gaan gebeuren, bleek al vroeg in de wedstrijd.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

PSV pinde de Achterhoekers vast op eigen helft en het leek wachten op doelpunten. Er vielen er voor rust drie en dat hadden er veel meer kunnen zijn: Jürgen Locadia miste bij een 2-0 stand een strafschop en De Graafschap-doelman Hidde Jurjus keepte ondanks de drie tegengoals een uitstekende wedstrijd. Het bal werd geopend door Luuk de Jong, die het eindstation was van een razendsnelle counter van PSV. De aanvaller stuitte eerst nog op Jurjus, maar kreeg de bal terug en rondde de rebound simpel af voor nummer zestien van het seizoen.

Nummer twee was voor Davy Pröpper, weer een doelpunt na een vlugge tegenaanval. De Graafschap claimde een penalty toen Kristopher Vida naar het gras ging in het strafschopgebied, PSV nam over en met dank aan Locadia kon Pröpper van afstand binnenschieten. Na de 2-0 miste Locadia dus een strafschop, waarna Luciano Narsingh alsnog de 3-0 op het bord zette. De vleugelaanvaller krulde de bal fraai in de verre hoek: voor de vierde keer op rij maakte hij een treffer.

De Graafschap zal gehoopt hebben dat PSV het na rust wat rustiger aan zou doen. Dat gebeurde ook: de ploeg van trainer Phillip Cocu verlaagde het tempo en de bezoekers kwamen via een daverende knal van Ted van de Pavert terug tot 3-1. Eerder dit seizoen kwamen de Doetinchemmers in een knotsgek duel al terug van 0-3 tot 3-3 (dat duel eindigde in 3-6 voor PSV) en ook nu rook de promovendus een kans. Bart Straalman knalde van afstand binnen voor 3-2 met een zenuwachtige slotfase voor PSV tot gevolg. Vlak voor tijd maakte Pereiro echter een einde aan de Eindhovense onzekerheid: 4-2. Overigens viel Andrés Guardado geblesseerd uit bij PSV: het is afwachten op de diagnose.

-
Denk jij dat PSV de titel pakt?

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
8
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties