Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opnieuw transferafspraken Real-ster gelekt: totaalbedrag van 90 miljoen euro

Laatste update:

Voornaamste is dat Real Madrid in totaal 75 miljoen euro betaalt voor de spelmaker. Dat bedrag wordt in drie termijn overgemaakt; de laatste betaling van 25 miljoen euro vindt komende zomer plaats. Iedere keer dat Real zich plaatst voor de Champions League, maken de Spanjaarden nog eens één miljoen euro extra over. Wanneer James binnen zes jaar na zijn transfer bij de eerste drie eindigt bij de Ballon d'Or-verkiezing, dienen los Blancos vijf miljoen euro te betalen aan Monaco.

In de overeenkomst is wel een clausule opgenomen die erin voorziet dat de totale transferkosten nooit hoger mogen uitvallen dan negentig miljoen euro. Dat houdt in dat Real maximaal vijftien miljoen euro aan variabele bonussen kwijt is. Het document is getekend door bestuurder José Ángel Sánchez van Real Madrid, vicevoorzitter Vadim Vasilyev van AS Monaco en de speler in kwestie zelf.

Meer nieuws

'PSG zorgt doelbewust dat PSV vele miljoenen misloopt voor Xavi Simons'
1
Emmen kan klus thuis klaren na laat gelijkspel op bezoek bij NAC
6
Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
4
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
17
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
6
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties