Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oppermachtig Arsenal laat ook tegen aartsrivaal punten liggen

Laatste update:

Hoewel resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, was Arsenal op voorhand de torenhoge favoriet tijdens de burenruzie; vijf van de laatste zes duels met Tottenham werden gewonnen, terwijl de gasten de afgelopen 21 keer dat ze in het kader van de Premier League bij de aartsrivaal op bezoek gingen slechts eenmaal wonnen. Bovendien verloren the Gunners, deze competitie nog ongeslagen, al twintig keer op rij niet voor eigen publiek in de Premier League. Er wachtte het elftal van trainer Mauricio Pochettino, waar de voormalig Eredivisiespelers Jan Vertonghen, Chadli en Christian Eriksen in de basis stonden, dus een held karwei in het Emirates Stadium.

Arsenal was tijdens de eerste 45 minuten ook de bovenliggende partij, met veel meer balbezit dan de bezoekers en meer dreiging. Aaron Ramsey, Danny Welbeck, Jack Wilshere en Oxlade-Chamberlain slaagden er echter niet in om Tottenham-keeper Hugo Lloris met hun schoten in verlegenheid te brengen. Een tegenvaller voor coach Arsène Wenger was bovendien dat hij al binnen een half uur zijn aanvoerder moest wisselen (Mikel Arteta moest er geblesseerd af en werd vervangen door Mathieu Flamini) en dat in de blessuretijd van de eerste helft ook Ramsey niet verder kon; voor hem kwam Santi Cazorla in het veld.

Aan de andere kant moesten the Spurs het voornamelijk hebben van spits Emmanuel Adebayor, die doelman Wojciech Szczesny op slag van rust tot zijn eerste echte redding dwong. Na de onderbreking deed Cazorla direct van zich spreken, maar zijn inzet kon worden weggewerkt door Tottenham-captain Younès Kaboul. Mesut Özil stuitte vlak daarop na weer een soepele Arsenal-combinatie op Lloris en waar het wachten was op de openingstreffer van de gastheren, viel het eerste doelpunt aan de andere kant: Flamini liet zich de bal ontfutselen door Eriksen, Érik Lamela bracht Chadli in stelling en de Belg rondde met rechts beheerst af, 0-1.

Een minuut later alweer voorkwam Lloris met een knappe ingreep dat Per Mertesacker koppend voor de gelijkmaker kon zorgen. De Franse sluitpost was kansloos geweest op de doelpoging van Calum Chambers, maar het prachtige schot van de rechtsback verdween rakelings over. Met Alexis Sánchez in het laatste half uur voor Wilshere ging Arsenal op jacht naar de gelijkmaker en dat lukte; de invaller legde terug op Cazorla en diens inzet kwam met enig fortuin terecht bij Oxlade-Chamberlain, die van dichtbij binnen kon schieten, 1-1. Met nog een kwartier op de klok was het voor Tottenham vooral een kwestie van tegenhouden en dat deed Pochettino's team naar behoren, waardoor Arsenal voor de vierde keer punten laat liggen.

-
Zie je Arsenal dit seizoen als een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
95
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties