Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oppermachtig PSG verslaat Monaco; assist Di María

Laatste update:

PSG wist dat het een lastige avond in Stade Louis II zou worden, want niet één van de laatste elf ontmoetingen in de Ligue 1 met Monaco werd winnend afgesloten. Daar kwam dit keer dus eindelijk verandering in en PSG was in de eerste helft ook al de gevaarlijkste ploeg, maar scoren deed men nog niet. Ibrahimovic schoot na een voorzet van Serge Aurier en een prachtige balcontrole naast en Lucas Moura mikte recht op Danijel Subasic. Ook Cavani werd van scoren afgehouden door de Kroatische doelman van de Monegasken.

Het thuisteam van Leonardo Jardim loerde op de counter en ging in de slotfase van de eerste helft wat dwingender spelen. Anthony Martial probeerde er voorin het beste van te maken, maar het bleef bij rust bij een brilstand in Monaco. In de tweede helft kreeg Monaco zijn beste mogelijkheid tot dan toe: Kevin Trapp stopte een schot van Stephan El Shaarawy en aan de andere kant was het na een klein uur spelen wel raak: Cavani kopte knap raak na een voorzet van Blaise Matuidi; laatstgenoemde was bij vier van de vijf PSG-goals van dit seizoen direct betrokken.

Tien minuten na de 0-1 viel Di María in; de voor 63 miljoen euro van Manchester United overgenomen aanvaller verving Lucas. Di María mocht direct aanleggen voor een hoekschop en zag hoe Cavani vervolgens recht op Subasic kopte. El Matador vond even later echter alsnog zijn tweede treffer, na een steekpass van Ibrahimovic. Cavani heeft nu twaalf doelpunten in zijn laatste elf competitiewedstrijden gemaakt. Ibrahimovic werd een kwartier voor tijd vervangen door Ezequiel Lavezzi en kon terugkijken op een prima rentree in de Ligue 1. Lavezzi maakte er nog 0-3 van en de prachtige assist kwam van Di María.

Zo, Paris Saint-Germain slacht AS Monaco even met 0-3! Edinson Cavani scoort twee keer en Ángel Di María debuteert met een assist. #ligue1 #ASMPSG #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk jij dat Paris Saint-Germain kampioen wordt?

Meer nieuws

Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
2
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
17
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
40
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
21
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties