Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oppermachtig VVV bezorgt Willem II rode lantaarn en treurig record

Laatste update:

De elftallen, die beide met zes punten begonnen aan het degradatieduel, waren overigens niet per se van plan om vol op de aanval te spelen. Met name VVV-trainer Ton Lokhoff liet zijn team voorzichtig van start gaan en stelde met Cullen en Linssen slechts twee voetballers met echt offensieve intenties op. Dat weerhield de Limburgers er echter niet van om na een klein half uur op voorsprong te komen, al was het geen toeval dat de openingstreffer viel na een spelhervatting. Willem II slaagde er niet in om weg te werken, waarna rechtsback Guus Joppen de bal middels een artistiek hakje bij Seip bezorgde. Met een balletje achter het standbeen en een prima kapbeweging makte de centrumverdediger zich vervolgens al even knap vrij, om met zijn linkerbeen ook doelman David Meul kansloos te laten: 1-0.

Aan de andere kant kon linksback Niels Fleuren alleen ten koste van een gele kaart voorkomen dat directe tegenstander Genaro Snijders gevaarlijk kon worden. Verder wisten de Tricolores niet voor veel dreiging te zorgen, en dus kwam een Eredivisie-record om niet bijzonder trots op te zijn (34 uitwedstrijden op rij zonder zege) erg dichtbij. Zeven minuten na de pauze leek dit scenario onafwendbaar, toen de thuisploeg al tweemaal had gescoord.

Bij een uitstekende VVV-aanval stelde Barry Maguire zijn ploeggenoot Linssen al na anderhalve minuut in de tweede helft in staat om voor te zetten. Bij de eerste paal schatte Cullen de strakke pass op waarde, door bal glijdend achter Meul te schieten: 2-0. Even later was de stand zelfs 3-0 en dat mochten de Tilburgers zichzelf verwijten, want de complete defensie stond te schutteren; eerst glipte Cullen tussen twee bewakers door, na diens schot liepen twee verdedigers elkaar in de weg en kreeg Joppen de kans en in derde instantie was het Linssen die de bal via Philipp Haastrup van Willem II uiteindelijk achter Meul in het doel werkte.

De gifbeker was daarmee overigens nog niet leeg voor de bezoekers. Met nog twintig minuten te gaan speelde Ricky van Haaren zichzelf knap vrij en gaf hij de bal mee aan Türk, die een tegenstander passeerde en in de verre hoek ook Meul verschalkte: 4-0. Pas daarna deed Willem II wat terug; nadat Haastrup op de lat had gekopt was het Misidjan die de bal met een hard schot (via het been van medespeler Ryan Sanusi) achter VVV-keeper Niki Mäenpää kreeg, 4-1. De eretreffer kon echter niet voorkomen dat Willem II aan de ontmoeting in Venlo niet alleen de laatste plaats in de Eredivisie, maar ook een treurig stemmend record overhield.

-
Welke ploeg eindigt dit seizoen volgens jou hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Manchester United boekt knappe zege op Newcastle maar koopt daar niets voor
14
Chelsea profiteert optimaal van puntenverlies Newcastle United
15
Club die twee jaar geleden nog Oranje-international afleverde staat op omvallen
7
Boze Rashford zoekt confrontatie met schreeuwende fan: 'Laat hem met rust!'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties