Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opponent van Oranje in uitzwaaiwedstrijd niet langs Zuid-Afrika

Laatste update:

Australië was in de beginfase van de wedstrijd de betere partij, met veel balbezit voor FC Utrecht-speler Tommy Oar. De Australiërs werden sterker en sterker en met name aanvaller Matthew Leckie stichtte gevaar, maar keeper Senzo Meyiwa van Zuid-Afrika hield zijn doel schoon. Tegen de verhouding in kwamen de Afrikanen op voorsprong. Ajacied Thulani Serero bereidde de treffer voor, Patosi rondde prima af.

De voorsprong stond niet lang op het bord. Keeper Meyiwa kreeg een voorzet van Leckie niet te pakken en Tim Cahill kopte binnen voor de 1-1. Na de onderbreking begon het grote wisselen en dat kwam het spel niet ten goede; Australië zou niet meer tot scoren komen. Op 18 juni komen the Socceroos op het WK in actie tegen het Nederlands elftal.

Curtis Good
Op het WK zal Curtis Good er niet bij zijn bij Australië. De 21-jarige verdediger van Newcastle United heeft al sinds begin maart last van een heupblessure en zal niet tijdig genoeg hersteld zijn, om iets te betekenen voor zijn land. Good liep de blessure op tijdens zijn interlanddebuut tegen Ecuador en ging na zeventig minuten naar de kant.

Op welke plek eindigt Australië in de groepsfase van het WK?

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
0
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
1
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
3
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties