Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opsteker blijft uit voor Oranje aan vooravond van Nations League-finale

Laatste update:

Estland had slechts een van de voorgaande vijf wedstrijden verloren, al was dat wel de uitwedstrijd tegen Noord-Ierland (2-0) van 21 maart. Verder boekte het Baltische land in de afgelopen vijf interlands knappe zeges op onder meer Griekenland (0-1) en Finland (1-2) en dus was Noord-Ierland gewaarschuwd. In de A. Le Coq Arena in Tallinn kwam Estland na 24 minuten op voorsprong. Uit een vrije trap krulde aanvoerder Konstantin Vassiljev de bal fraai langs de muur en laag in de hoek, buiten het bereik van doelman Bailey Peacock-Farrell: 1-0.

Zeven minuten voor rust leek Madis Vihmann de 2-0 tegen de touwen te knikken, maar hij beging voor zijn kopstoot een overtreding op Peacock-Farrell en dus werd de treffer afgekeurd. Ierland had het merendeel van het balbezit, maar slaagde er zelden in om gevaarlijk te worden. Het team van bondscoach O'Neill kwam na de pauze goed weg, toen Vassiljev de bal op de lat uiteen zag spatten na een geplaatst schot. Aan de overzijde werden de bezoekers via George Saville voor het eerst echt gevaarlijk, maar keeper Sergei Lepmets pareerde zijn inzet van dichtbij.

In het restant van de tweede helft volgden mogelijkheden aan weerszijden. Vlasiy Sinyavskiy kapte zijn bewaker uit en probeerde het met een laag schot, dat door de benen van Peacock-Farrell uit het doel werd gehouden. Dat was een belangrijke ingreep, want Noord-Ierland bleef in de wedstrijd en kantelde het duel razendsnel om. Invaller Josh Magennis kreeg de bal dertien minuten voor tijd tegen het dijbeen na een schot van Conor Washington en zorgde daarmee voor de 1-1; even daarna maakte hij ook de 1-2 na voorbereidend werk van Jordan Jones.

Denk je dat Noord-Ierland bij de bovenste twee eindigt in Groep C?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
23
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties