Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opstelling FC Twente: Jans hakt knoop door over Ramiz Zerrouki

Laatste update:

FC Twente kent tot dusver een uitstekende start van het seizoen. In de derde voorronde van het Europese toernooi werd FK Cukaricki overtuigend verslagen, terwijl de eerste twee wedstrijden in de Eredivisie werden gewonnen van NEC en Fortuna Sittard. De goede lijn moet worden doorgetrokken tegen Fiorentina, dat op papier als favoriet wordt bestempeld. De Tukkers, gesteund door 2.200 meegereisde fans, hopen met een resultaat te vertrekken uit Italië om de klus in de eigen Grolsch Veste te klaren volgende week.

Zerrouki verscheen woensdagavond op het veld van het Stadio Artemio Franchi, maar sloeg een deel van de groepstraining over. De Algerijn is echter fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen. Verder heeft Jans niet veel zorgen met betrekking tot zijn selectie. De oefenmeester kiest voor de ogenschijnlijk sterkst mogelijke basiself en heeft Wout Brama en Casper Staring weer op de training kunnen verwelkomen na hun blessureleed. Beiden zijn meegereisd naar Italië. Jans ziet geen reden om te sleutelen aan zijn elftal ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Opstelling Fiorentina: Terracciano; Venuti, Milenkovic, Nastasic, Biraghi; Duncan, Amrabat, Maleh; Gonzalez, Cabral, Sottil

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Pröpper, Pleguezuelo, Smal; Sadílek, Zerrouki, Vlap; Rots, Van Wolfswinkel, Misidjan

Europa Conference League
Fiorentina
2 - 1
FC Twente
Wat wordt het resultaat bij Fiorentina - FC Twente?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
19
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
5
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties