Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opstellingen el Clásico binnen: Frenkie speelt; Benzema wordt vervangen

Laatste update:

Zoals gebruikelijk staat Thibaut Courtois onder de lat bij de Koninklijke. Voor de Belgische sluitpost staat een viermansverdediging, die bestaat uit Dani Carvajal, Éder Militão, David Alaba en Nacho Fernández. Laatstgenoemde krijgt de voorkeur boven Marcelo en speelt omdat Ferland Mendy geblesseerd is. Op het middenveld heeft de Italiaanse oefenmeester een verrassing in petto, daar er niet drie maar vier namen voor die linie op het wedstrijdformulier staan: Luka Modric, Casemiro, Toni Kroos én Federico Valverde. Het spitsenduo wordt gevormd door Rodrygo en Vinícius Júnior (rechts). Verder valt op dat Gareth Bale niet bij de wedstrijdselectie zit.

Tegelijkertijd kiest Xavi ervoor om in de gebruikelijke 4-3-3-formatie aan de aftrap te verschijnen. Sergiño Dest kampt met een hamstringblessure en is niet inzetbaar. Zijn vervanger rechtsachterin is Ronald Araújo, die de voorkeur krijgt boven Dani Alves. Het centrale verdedigingsduo wordt gevormd door Gerard Piqué en Eric García, terwijl Jordi Alba gebruikt wordt als linksback. Marc-André ter Stegen staat op doel.

Links op het middenveld bij Barcelona begint Frenkie de Jong. Naast hem staat Sergio Busquets en Pedri zal zijn kunsten vanaf de rechterkant gaan vertonen. De centrale man in de voorhoede is Pierre-Emerick Aubameyang. Op de linkervleugel staat Ferran Torres geposteerd, terwijl Xavi op de rechterkant mikt op de bevliegingen van Ousmane Dembélé. Memphis Depay en Luuk de Jong beginnen zodoende vanaf de bank.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Nacho; Valverde, Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Vinícius Júnior.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Araújo, Piqué, García, Alba; Pedri, Busquets, De Jong; Dembélé, Aubameyang, Ferran

-

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
21
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
31
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties