Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstellingen Real en City bekend: uitblinker Rüdiger verhuist naar de bank

Laatste update:

Ederson staat onder de lat bij City. De verdediging wordt van rechts naar links gevormd door Kyle Walker, John Stones, Rúben Dias en Manuel Akanji. Laatstgenoemde neemt de plek in van Nathan Aké, die er wegens een hamstringblessure niet bij is. Trainer Josep Guardiola kiest op het middenveld voor Rodri, Kevin De Bruyne en Ilkay Gündogan. Spits Haaland wordt geflankeerd door Bernardo Silva (rechts) en Jack Grealish (links).

Thibaut Courtois verdedigt het doel van de Madrilenen. De Belg ziet het centrale duo Militão en Alaba voor zich staan. Dani Carvajal (rechts) en Eduardo Camavinga (links) bekleden de backposities. Federico Valverde, Toni Kroos en Luka Modric vormen het middenveld. Karim Benzema is de spits van dienst. De Fransman wordt vanaf rechts geflankeerd door Rodrygo, terwijl Vinícius Júnior aan zijn linkerzijde staat.

Nadat City zondag met 0-3 won bij Everton, werd het weekend nog veel mooier na de 0-3 nederlaag van Arsenal tegen Brighton & Hove Albion. De treble is zodoende weer een stap dichterbij gekomen voor de ploeg van Guardiola. Met het oog op de return tegen Real liet de oefenmeester sterspeler De Bruyne tegen Everton de hele wedstrijd op de bank, terwijl Bernardo Silva en Grealish invielen. Real zal zich van zijn beste kant moeten laten zien, daar City zijn laatste vijftien thuiswedstrijden won. Bovendien zijn the Citizens al sinds september 2018 in eigen huis ongeslagen in de Champions League. Naast de 2 gelijke spelen werd er 22 keer gewonnen, onder meer vorig seizoen in de eerste halve finale tegen Real (4-3).

Real speelde in de heenwedstrijd een prima tweede helft tegen City, waardoor de 1-1 van De Bruyne extra zuur aanvoelde. Real nam het tot op heden vier keer op in Manchester tegen City en wist nog nooit te winnen in het Etihad Stadium. Tweemaal won City, terwijl er net zo vaak gelijk werd gespeeld. De laatste twee wedstrijden vielen de kant van City op. Afgelopen weekend won Real in LaLiga met een B-elftal met 1-0 van Getafe. Benzema, Alaba, Carvajal, Rodrygo en Rüdiger kwamen toen niet in actie. Zorgenpuntje: Real verloor zijn laatste twee uitwedstrijden. Zowel bij Girona (4-2) als Real Sociedad (2-0) ging het mis. De Koninklijke weet echter als geen ander dat de Champions League andere koek is.

Opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Dias, Akanji; Rodri, Gündogan, De Bruyne; Bernardo Silva, Grealish, Haaland.

Opstelling Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Camavinga; Valverde, Kroos, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.

Champions League
Manchester City
4 - 0
Real Madrid
Welke club wordt de tegenstander van Internazionale in de finale?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
1
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
3
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
1
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
7
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties