Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opstellingen van Ajax en PSV: Van Nistelrooij heeft weinig offensieve smaken

Laatste update:

Vrijdag werd duidelijk dat PSV het de komende maanden zal moeten stellen zonder Madueke. De Engelsman liep op de training een zware enkelblessure op. De Eindhovenaren gaan wellicht nog de transfermarkt op voor een vervanger, maar op korte termijn zal Bakayoko die rol op zich nemen. De jonge Belg, die vorig seizoen wekelijks uitblonk bij Jong PSV, staat zaterdagavond in de Eindhovense voorhoede naast Luuk de Jong en Cody Gakpo. Verder kiest Van Nistelrooij volgens het ED naar alle waarschijnlijkheid voor Guus Til als nummer tien.

Alfred Schreuder, de trainer van Ajax, liet tijdens de persconferentie op vrijdag al weten dat Jay Gorter het doel van de regerend landskampioen zal verdedigen. Verder wilde hij weinig kwijt over zijn opstelling, maar de verwachting is dat er weinig veranderd zal worden ten opzichte van het met 3-1 gewonnen oefenduel met Shakhtar Donetsk van afgelopen dinsdag. Dat betekent dat Calvin Bassey, wiens papieren onlangs in orde zijn gemaakt, op de bank zal zitten. Ook Brian Brobbey krijgt dan geen basisplaats.

De strijd om de Johan Cruijff Schaal is de traditionele opening van het seizoen in Nederland, maar komt PSV eigenlijk niet zo goed uit. De Brabantse club speelt dinsdag al in de derde voorronde van de Champions League tegen AS Monaco en diende ook een verzoek in bij de KNVB om de wedstrijd tegen Ajax te verplaatsen, zodat men zich beter voor kon bereiden. Daar ging de bond niet in mee, tot teleurstelling van Van Nistelrooij en de zijnen. Zij hebben na de strijd om de Cruijff Schaal nu maar twee dagen om zich te prepareren.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Hoever, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Antony, Tadic, Bergwijn.

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties