Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstootje met Jan Vertonghen leidt tot schorsing voor Belgische directeur

Laatste update:

Het duel tussen de Belgische clubs mondde uit in een veldslag waarin de scheidsrechter in totaal elf kaarten gaf, waaronder drie in het eerste kwartier. In de rust van de wedstrijd wachtte De Condé de arbiter van dienst op en schold hem de huid vol. Na afloop van de wedstrijd raakte de directeur betrokken bij een opstootje met Vertonghen. Eerstgenoemde zou onder meer de verdediger een 'matennaaier' hebben genoemd.

Daarvoor is de technisch directeur nu dus geschorst. In de praktijk betekent de straf dat De Condé de volgende twee wedstrijden niet in de zone rondom het veld mag komen, al mag de Belg wel aanwezig zijn in het stadion. Daarnaast krijgt De Condé een boete van drieduizend euro. Genk en de directeur zijn akkoord gegaan met de straf.

Genk draait tot dusver een wisselvallig seizoen in de Belgische Pro League. De nummer twee van afgelopen seizoen verspeelde deze voetbaljaargang al vier keer punten in zeven wedstrijden en staat met twaalf punten op de zesde plaats. Anderlecht, daarentegen, is bezig aan een prima seizoen. Waar Paars-Wit afgelopen voorjaar genoegen moest nemen met een teleurstellende elfde plek, doet de ploeg dit seizoen vooralsnog mee om de bovenste posities.

First Division A
Racing Genk
1 - 1
Anderlecht

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
9
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
46
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties