Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Opvallend dat er geen Nederlandse club is geweest die hem gepakt heeft'

Laatste update:

Club Brugge telde ongeveer anderhalf miljoen euro neer voor de buitenspeler. "Ik vind het wel opvallend dat er geen Nederlandse club is geweest die hem gepakt heeft", aldus Mulder bij Rondo. "Een club als AZ of Vitesse ofzo. Bij FC Twente zijn ze vorig seizoen bezig geweest om hem aan te trekken, maar als je naar Club Brugge kan..."

Rosario is dit seizoen definitief doorgebroken bij PSV, nadat hij eerder niet slaagde bij clubs als Feyenoord en Ajax. "Je zou dan eigenlijk zeggen dat het een moeilijke jongen is. Overal weggestuurd of iets dergelijks, maar dit is geweldig", aldus Jan van Halst, die hoge verwachtingen heeft van Rosario en denkt dat Mark van Bommel het vertrouwen in hem blijft houden. "Ik vind het heel indrukwekkend. Ik zie bij hem geen terugslag en zou niet weten waarom Van Bommel dat blok uit elkaar haalt."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties