Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallend leeg stadion bij kleurloze zege Arsenal

Laatste update:

In Londen waren er weliswaar problemen met de metro, maar op social media gaat men ervan uit dat veel supporters de wedstrijd hebben geboycot als protest tegen Wenger. De manager is al twintig jaar hoofdtrainer van Arsenal, maar grijpt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid weer naast het kampioenschap en een groot deel van de aanhang vindt het tijd voor een trainerswissel. Wenger wordt vooral verweten dat hij geen miljoenen wil investeren in de komst van topspelers.

Mesut Özil en Alexis zijn eigenlijk de uitzonderingen in het beleid van Wenger en laatstgenoemde was donderdagavond tegen West Bromwich beslissend. De Chileen gaf een zeer teleurstellende eerste helft glans met twee prachtige doelpunten, gemaakt in de zesde en 38e minuut. Alexis opende de score na een fraaie individuele actie, waarbij hij simpel wegdraaide bij directe tegenstander Sandro. Vervolgens schoof de aanvaller de bal buiten het bereik van Ben Foster binnen.

West Bromwich moest in de achtervolging en kwam na een halfuur spelen dicht bij de gelijkmaker, maar Gareth McAuley raakte de lat. Even later was het aan de overkant wel weer raak: Alexis verdubbelde de marge voor Arsenal, door een vrije trap binnen te schieten. Arsenal kon daardoor met een goed gevoel gaan rusten, maar wilde in de tweede helft wel wat meer spektakel bieden aan de supporters die wél op de wedstrijd waren afgekomen.

Na de pauze viel er ook wat meer te genieten in het Emirates Stadium, al werd er niet meer gescoord. Özil kreeg wel een grote kans, maar stuitte op Foster, en aan de overkant kwam Salomón Rondón erg dicht bij de aansluitingstreffer: de spits stond voor een open doel nadat Petr Cech de bal gemist had, maar kon net niet op tijd reageren. Arsenal kwam daar dus met de schrik vrij en vijf minuten voor tijd schoot Joel Campbell nog bijna de 3-0 binnen, maar zijn schot ging net voorlangs.

-
Het is tijd voor een trainerswissel bij Arsenal

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties