Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ontwikkeling bij Bayern München kan PSV'er Johan Bakayoko toptransfer opleveren

Laatste update:

Bakayoko ging vorige zomer niet in op de interesse van Burnley, daar hij graag nog een seizoen bij PSV wilde blijven. Ook vonden de Eindhovenaren het bedrag dat the Clarets wilden betalen onvoldoende.

Bayern München kan volgens Elfrink makkelijk voldoen aan de financiële eisen van PSV. Na het EK wil Bakayoko dolgraag een transfer maken naar een Europese topclub. Volgens Elfrink volgt Bayern München de vleugelflitser al even en kan een aanstelling van Kompany goed uitpakken voor Bakayoko en PSV.

Kompany lijkt nu inderdaad eindverantwoordelijke te worden bij Bayern München en dat kan de kansen voor de Duitse grootmacht vergroten. "De belangstelling van Kompany streelde Bakayoko vorig jaar enorm", herinnert Elfrink zich.

De 38-jarige Kompany, die nog tot medio 2028 vastligt bij Burnley, kan voor Bayern München weleens de doorslag geven in een mogelijke biedingsoorlog om de handtekening van Bakayoko.

De linkspoot, die in het Philips Stadion nog tot medio 2026 onder de pannen is, zou namelijk ook hoog op het lijstje staan bij Borussia Dortmund en Liverpool. Volgens Elfrink wil PSV minstens 50 miljoen euro voor de diensten van Bakayoko, die bij een goed EK nog meer zou kunnen opleveren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Weghorst onthult inhoud appje naar vriendin: voorspelling komt bijna exact uit
1
Bizar 'Joachim Löw-moment' van Ronald Koeman gaat razendsnel rond op X
9
Live meepraten op het EK: Slovenië - Denemarken
0
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
16
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
65
Wout Weghorst bezorgt Nederlands elftal vlak voor tijd droomstart op het EK
174

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties