Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallende keuze voor Pasveer: 'Ik denk dat hij op een toernooi stabieler is'

Laatste update:

Alhoewel beide heren graag Jasper Cillessen bij de selectie hadden gezien, konden ze het niet eens worden over de basiskeeper. "Bijlow is de beste. Met het oog op de toekomst moet hij gewoon een WK spelen", vindt Boussaboun. Hooiveld noemt een andere naam. "Pasveer. Bijlow is beter, maar ik denk dat Pasveer op toernooibasis wat stabieler is." Wat betreft de controle op het middenveld waren de twee het wel snel eens. "De Roon voor de balans, zo'n speler heb je nodig", legt Hooiveld uit. Frenkie de Jong bleek zonder woorden onbetwist.

De favoriete opstelling van Jos Hooiveld voor de Oranje Leeuwen

Daarbij viel de kenners één afwezige middenvelder op: Ryan Gravenberch. "Wat Taylor nu laat zien bij Ajax, dan deed Gravenberch twee jaar geleden al. Denk je nu echt dat hij minder is geworden sinds hij bij Bayern met de absolute top traint?", vraagt Boussaboun zich af. Een andere Ajacied die vaak het punt van discussie is, wordt eveneens buiten de basis gelaten. "In mijn 5-3-2 opstelling staat Malacia linksback. Die doet nu iets onder voor Luke Shaw bij Manchester United, maar die twee zijn om het even." Boussaboun opteert in zijn 4-2-3-1 de naam Nathan Aké. "Daar speelt hij soms ook bij Manchester City. Blind is op snelheid te kwetsbaar tegen de absolute top."

Bondscoach Louis van Gaal liet reeds weten dat Memphis Depay de openingswedstrijd tegen Senegal nog rust krijgt. De gasten weten wel wie die plek op moet vullen. "Luuk de Jong, maar dan zou ik in die duels toch 4-3-3 gaan spelen en Klaassen erbij zetten op het middenveld", zegt Hooiveld. "Maar, Depay is toch wel echt onze troef hoor." Boussaboun spreekt alvast zijn vertrouwen in Oranje uit. "We moeten het hebben van combinatievoetbal. Verder is de basis er: verdedigend, beweeglijkheid, scorend vermogen. In een toernooi moet je dan ook geluk hebben."

De favoriete opstelling van Ali Boussaboun voor de Oranje Leeuwen

Als beide spelers zich moeten uitlaten over de uiteindelijke winnaar van het toernooi, kiest Boussaboun voor Argentinië. Hooiveld wijst op zijn beurt naar Frankrijk en denkt dat Kylian Mbappé de gouden schoen zal winnen voor de meeste doelpunten. Zijn gesprekspartner kiest voor Karim Benzema die een waar topseizoen meemaakt bij Real Madrid. Boussaboun onthult tevens dat de 34-jarige spits ook voor aartsrivaal Barcelona uit had kunnen komen, maar dat de Catalaanse clubleiding uiteindelijk afhaakte omdat zijn entourage hen niet aanstond.

Bekijk of beluister de hele uitzending van Leeuwen voor het complete gesprek.

Wie zou jij op doel zetten?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties