Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallende onthulling over Slot: 'Die durft, hij had ook op Ajax kunnen wachten'

Laatste update:

Gouka praat over het wel en wee van Feyenoord met journalist Hugo Borst, de auteur van het boek 'De Coolsingel bleef leeg', een boek dat 25 jaar geleden uitkwam. "Die durft. Hij had ook op Ajax kunnen wachten", verwijst Borst naar de manier waarop Slot in contact kwam met de Feyenoord-leiding. Gouka vult gelijk aan: "Sterker nog: het kamp-Slot heeft zelf contact gezocht. Het initiatief lag aan de kant van Slot. Hij wilde zelf naar Feyenoord." De voormalig AZ-coach tekende na de geslaagde onderhandelingen tussen alle betrokken partijen een tweejarig contract in Rotterdam-Zuid.

Meer: Derksen en V/d Gijp unaniem: dit moet de nieuwe Feyenoord-trainer worden | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

Borst omschrijft Slot als een 'interessante trainer'. "Hij durft", aldus de voetbalvolger uit Rotterdam. Desondanks waarschuwt hij voor al te veel optimisme bij de huidige nummer vijf in de Eredivisie. "Maar als ik Feyenoord ongevraagd een advies mag geven: zeg dat ze volgend seizoen ergens tussen plek zes en negen finishen. In seizoen twee haalt Slot Europees voetbal en in seizoen drie moet hij proberen mee te doen om de titel. Hou de verwachtingen laag", geeft Borst mee aan de beleidsbepalers van Feyenoord.

In de optiek van Borst verdient Slot tijd om iets op te bouwen in De Kuip. "Feyenoord wordt eens in de tien jaar kampioen. Ze moeten iets opbouwen. Ze gaan beter scouten. Ze renoveren de jeugdopleiding, want Stanley Brard was ook niet je van het en dan druk ik me nog mild uit. Slot moet ook niet ergens onderweg worden ontslagen. Tenzij hij gekke dingen doet", aldus Borst, die de club niet snel ziet meedoen om het kampioenschap in de Eredivisie. "De komende drie jaar blijft De Coolsingel leeg."

Zie jij Arne Slot slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
3
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
66
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties