Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvallende twist: Tottenham biedt Steven Bergwijn aan bij Everton

Laatste update:

Tottenham is al langer in de markt voor Richarlison, maar is zoekende naar een juiste constructie om de kosten te drukken. Naast de Braziliaan moet volgens Engelse media ook Anthony Gordon de overstap maken naar de ploeg van Antonio Conte. In totaal hopen the Spurs een deal te sluiten voor 115 miljoen euro. Om de kosten enigszins te drukken zou Bergwijn zijn aangeboden als ruilwaar inclusief twintig miljoen euro. Daar voelen ze op Goodison Park echter niks voor, wat ertoe heeft geleid dat het aanbod resoluut in de prullenbak is verdwenen.

In Noord-Londen weten ze dat Everton zich in een moeilijke financiële situatie bevindt. De club moet tegen het einde van het boekjaar, dat deze week is, zijn schulden hebben afgebouwd om te voldoen aan de winst- en duurzaamheidsregeling van de Premier League. Gebeurt dat niet en vinden deze week geen grote uitgaande transfers plaats, dan hangt Everton in het ergste geval een boete of puntenaftrek boven het hoofd. Bij Tottenham zijn ze dringend op zoek naar versterking om Harry Kane en Heung-min Son bij te staan.

De Telegraaf: Everton doet Bergwijn beter aanbod dan Ajax

Volgens Ajax-watcher Mike Verweij heeft Steven Bergwijn de mogelijkheid om bij Everton meer te verdienen dan bij Ajax.Lees artikel

The Athletic maakte afgelopen week melding van een akkoord op hoofdlijnen tussen Ajax en Tottenham over Bergwijn, die ongeveer 25 miljoen euro moet kosten. De international van het Nederlands elftal moet daarmee de duurste speler in de geschiedenis van de Eredivisie worden. Vermoedelijk gaat het om een vaste transfersom en komt daar bovenop een klein bedrag aan mogelijke bonussen. De berichtgeving van The Telegraph is om die reden opmerkelijk te noemen, daar Ajax en Tottenham enkel over de laatste details aan het onderhandelen zouden zijn. Ajax wil de transfer om boekhoudkundige redenen vermoedelijk pas na 1 juli afronden.

Goedkeuring
Met de aanstaande verkoop van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund heeft de technische leiding van Ajax goedkeuring van de raad van commissarissen en financieel directeur Susan Lenderink om zijn eigen transferrecord te breken (waar dat in januari nog werd geblokkeerd). Het Amsterdamse aankooprecord staat nu nog op naam van Haller, die anderhalf jaar geleden voor een bedrag van 22,5 miljoen euro werd overgenomen van West Ham United. Achteraf een werelddeal voor Ajax, dat nu 31 miljoen euro (plus 4 miljoen euro aan vrijwel zeker bonussen) bijschrijft voor de Frans-Ivoriaanse spits.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
10
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
33
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties