Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallende vertoning VI-trio in Dordrecht start met waarschuwing Genee

Laatste update:

Hoewel Talpa heeft gemeld dat Veronica Inside in het nieuwe seizoen gewoon te zien zal zijn mét Derksen aan tafel, heeft hij tegenover De Telegraaf zijn twijfels uitgesproken over het al dan niet voortzetten van zijn werkzaamheden. Van der Gijp was stelliger in zijn bewoordingen en zei bij RTL Boulevard dat het nooit meer goedkomt. Daar waar de toekomst van het voetbalpraatprogramma op losse schroeven staat, zat het veelbesproken trio woensdag weer bij elkaar in een studio in Dordrecht. Via een online verbinding waren zij voor een paar honderd supporters van FC Twente live te volgen.

'Racistische' opmerking Derksen valt verkeerd: 'Schandalig dat het nog voorkomt'

"Zonder een spier te vertrekken zitten de mannen gebroederlijk bij elkaar in design-stoeltjes. Wilfred Genee opent om acht uur op een niets-aan-de-hand toon", zo schrijft het Algemeen Dagblad. De krant mag meekijken bij Gerrit Stoker, voorzitter van de Gouden Talenten businessclub van Twente. Het geluid is in eerste instantie niet goed, maar het dagblad meent Genee bij aanvang van de show een waarschuwing uit te horen delen. Het is ten strengste verboden om de privé-uitzending openbaar te maken. "Want dan volgt er een ander gesprek", aldus Genee.

Gijp zit op kenmerkende wijze onderuitgezakt in zijn stoel en Derksen is voor de gelegenheid zonder stropdas verschenen. Terwijl de twee buiten de studio lijnrecht tegenover Genee staan, zit het drietal 'broederlijk' naast elkaar, alsof er niets is gebeurd. "Het trio zou aan de pokertafel niet misstaan", zo klinkt het. Volgens de krant moeten de leden van de businessclub van Twente zich verbazen over het door 'professionals opgevoerde stukje sporttheater'.

Het Veronica Inside-trio werd een maand geleden geboekt door de businessclub. "Vanwege corona kunnen we niet bij elkaar komen en daarom doen we dit. We waren tot vanmiddag bang dat het niet door zou gaan. Maar om 12 uur kregen we een belletje dat het allemaal goed zou komen", aldus Stoker, die zag hoe Genee zonder problemen vragen stelde aan Derksen, die op zijn beurt de pijlen richtte op Twente-directeur Paul van der Kraan: "Nu heeft hij ook Bleuming weggestuurd. Eerst de technisch-directeur Van Leeuwen en nu de hoofd-scout. Bleuming heeft vast tien geschikte spitsen in zijn boekje en die sturen ze dan weg."

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
2
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
4
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
24
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties