Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvolger Cech krijgt direct vier tegengoals bij debuut voor Chelsea

Laatste update:

New York Red Bulls - Chelsea 4-2
Bertrand Traoré, vorig seizoen smaakmaker bij Vitesse, stond in de basis bij Chelsea tegen New York Red Bulls. In de eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor de Engelsen: zij kwamen op voorsprong via Loïc Rémy, die de score later in de eerste helft had moeten verdubbelen, maar voor een open doel miste. Victor Moses raakte nog de lat en daardoor ging Chelsea met slechts een minimale voorsprong rusten. Mourinho bracht voor de tweede helft de nodige verse krachten binnen de lijnen, onder wie Begovic.

De eerste tegengoal die de van Stoke City overgenomen keeper kreeg was een zure: na een slechte terugspeelbal van John Terry kon Franklin Castellanos de gelijkmaker binnen werken. Diego Costa raakte hierna het aluminium en schoot de rebound over, wat een misser met vervelende gevolgen bleek te zijn: de pas zestienjarige Tyler Adams kopte de 2-1 binnen, voordat Sean Davis er van dichtbij zelfs 3-1 van maakte. Eden Hazard deed nog wel wat terug, maar Davis maakte hierna zijn tweede en stelde de overwinning van New York Red Bulls (overigens spelend met een B-team) veilig.

Toronto FC - Sunderland 1-2
Na twee nederlagen op rij wist Sunderland in de nacht van woensdag op donderdag wel te winnen van Toronto FC. De Canadezen kwamen nog op voorsprong via Jonathan Osorio, maar dankzij twee doelpunten van Jermain Defoe kon Dick Advocaat de zege vieren. Defoe deed zijn oude club dus pijn; hij ging in januari nog van Toronto naar Sunderland. Bij the Black Cats deed zomeraankoop Jeremain Lens nog niet mee, maar Patrick van Aanholt had een basisplaats.

José Mourinho geniet van de voorbereiding! #chelsea #vs #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk je dat Chelsea opnieuw kampioen van Engeland gaat worden?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
73
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties