Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Opvolger Strootman aangewezen: 'Kan bepalende factor worden bij Oranje'

Laatste update:

"Teun haalt al langer dan een jaar een stabiel niveau", zet Van Galen zijn mening kracht bij in de podcast van Voetbal International. "Hij laat nooit zijn ploeg in de steek, staat er altijd, is altijd positief. Er is echt Opniks op hem aan te merken. Dit was een ideaal moment geweest om erbij te komen." De voormalig AZ'er komt gelijk met advies richting Koopmeiners. "Hij moet nu doorgroeien, ook in zijn hoofd. Strootman is er de ene keer bij en de andere keer niet de laatste jaren. Terwijl Teun, als hij stappen blijft maken, jarenlang een bepalende factor kan worden in het Nederlands elftal."

Van Galen verwacht daarnaast dat Koopmeiners binnen afzienbare tijd bij AZ vertrekt. "Dat stapje hoger gaat hij wel maken. Dan moet je er nu eigenlijk al bijzitten, dan groei je lekker door." Presentator Simon Zwartkruis oppert de Premier League, maar Van Galen heeft daar zo zijn twijfels over. "Ik weet het niet. Ik zie hem eerder in Duitsland, spelen, al weet ik niet waarom. Die jongen gaat sowieso een goede toekomst tegemoet."

Koopmeiners won met Jong Oranje in de EK-kwalificatiereeks van Jong Wit-Rusland (0-7) en Jong Noorwegen (2-0). In het duel met de Wit-Russen was hij trefzeker vanaf elf meter. De middenvelder krijgt volgende maand wellicht wél een kans bij Oranje, dat op 7 oktober in vriendschappelijk verband aantreedt tegen Mexico. Kort daarna volgen de Nations League-duels met Bosnië en Herzegovina (11 oktober) en Italië (14 oktober).

Ben jij het eens met Barry van Galen?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
14
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties