Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-afvaller 'heeft knop weer omgezet': 'Mensen vergeten dat soms'

Laatste update:

Enkelvoudig Oranje-international Rensch werd door Louis van Gaal wel bij de voorselectie voor het WK gehaald, maar overleefde (net als collega-Ajacied Brian Brobbey) de definitieve schifting niet. Dat in tegenstelling tot ploeggenoten Remko Pasveer, Jurriën Timber, Daley Blind, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Kenneth Taylor en Steven Bergwijn, die wel tot het Nederlandse keurkorps behoren. 'Natuurlijk' baalt Rensch dat hij niet bij die groep zit, zo vertelt hij op de clubkanalen van Ajax. "Maar het is wat het is, het gaat zoals het gaat. Ik heb de knop weer omgezet", aldus de negentienjarige verdediger, die tevens zegt dagelijks contact te hebben met Timber.

Aan zijn vorm zal het in ieder geval niet gelegen hebben, denkt Rensch. De jongeling kijkt namelijk terug op een goede eerste seizoenshelft, waarin hij de vertrokken Noussair Mazraoui moest doen vergeten. "Natuurlijk wist iedereen dat Nous weg zou gaan en dat ik misschien de opvolger zou worden. Ik denk wel dat ik die plaats heb gepakt." Wél beaamt Rensch dat dat geenszins een makkelijke opgave was. "Om Nous te evenaren is gewoon heel lastig. Mensen vergeten soms dat ik een andere rechtsback ben, met niet per se dezelfde kwaliteiten. Dat was wel even lastig, maar dat moet je op een gegeven moment gewoon accepteren."

Concurrentie in Amsterdam
De komst van Jorge Sánchez zette Rensch in ieder geval op scherp. Nadat tweede keus op rechtsback Sean Klaiber koos voor een terugkeer bij FC Utrecht, werd de Mexicaan voor vijf miljoen euro overgenomen van América. "We kennen elkaar goed nu, ook al is hij net bij Ajax", vertelt Rensch over zijn nieuwe concurrent. "Ik denk dat ik van hem wel die agressiviteit leer in die tackles Ook als je keek naar Argentinië - Mexico (Sánchez mocht namens Mexico wél mee naar het WK, red.), daar waren alleen maar beukers. Daar kan ik misschien wel wat van leren. Ik denk dat hij van mij de rust een beetje kan leren."

Had jij Devyne Rensch meegenomen naar het WK?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties