Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oranje begint kwalificatiereeks uitstekend en wint van lastig Turkije'

Laatste update:

Negentien procent van ruim 11.000 stemmers denkt zelfs dat Nederland ruim wint van de opponent uit het oosten van Europa. De overige 41 procent gokt op een nipte zege voor Van Gaal en zijn manschappen. Achttien procent denkt dat Turkije er met een kleine overwinning vandoor gaat en tien procent verwacht dat de ploeg van bondscoach Abdullah Avci de Amsterdam ArenA verlaat met een dikke overwinning. De overige veertien procent houdt de waarheid in het midden: zij gokken op een remise tussen de twee favorieten in groep D.

Het doen van een voorspelling voor de confrontatie is echter lastig. Zo is bijvoorbeeld nog niet duidelijk met welke elf Oranje zal aantreden. Van Gaal liet vaste krachten als Nigel de Jong, Rafael van der Vaart, Ibrahim Afellay en Gregory van der Wiel thuis en lijkt te kiezen voor de weg der verjonging. Het leverde Daryl Janmaat, Jordy Clasie, Bas Dost en Leroy Fer een plek op in de definitieve selectie, terwijl ook andere 'nieuwelingen' zich opnieuw mogen laten zien. Bruno Martins Indi, Ricardo van Rhijn, Nick Viergever en Luciano Narsingh zijn, evenals half augustus tegen België, wederom van de partij.

"Ik vind dat iedereen fit moet zijn. En we leven op dit moment in een voetbalwereld waarin trainers hun voetballers niet laten spelen als die van club willen veranderen", verklaarde Van Gaal een deel van zijn opmerkelijke keuzes. "Dat deed ik zelf als clubcoach nooit, maar daar heb ik nu wel mee te maken." Met name Leroy Fer en/of Jordy Clasie zijn volgens ingewijden grote kanshebbers op een plek bij de eerste elf. "Ik hoop dat we het vrijdag kunnen laten zien", besloot de keuzeheer zijn persconferentie woensdag. Die hoop delen wij van harte.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
1
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
3
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties