Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-drietal baalt van kunstgras: 'Vreemd, raar en vervelend'

Laatste update:

Het wordt de allereerste keer dat Nederland een interland op een 'neppe' ondergrond speelt en in gesprek met Metro zegt Karim Rekik dat het nooit lekker is om op kunstgras te moeten spelen. "Iedereen van ons heeft wel eens op kunstgras gespeeld, maar het is natuurlijk wel een beetje vreemd. Maar het is nu eenmaal zo. We zullen er mee moeten omgaan. Het is niet anders."

Bas Dost zegt verbaasd te zijn dat Nederland op kunstgras aan de bak moet tegen de Kazakken. "Het is heel raar, maar daar heb je soms nu eenmaal mee te maken", vindt de spits. Georginio Wijnaldum speelde vorig seizoen in de Eredivisie wat wedstrijden op kunstgras, maar in Engeland niet meer. Voor hem wordt het dus even wennen.

"Het is vervelend. Als voetballer wil je het liefst altijd op gewoon gras spelen", geeft de middenvelder van Newcastle United aan. Eljero Elia maakt er niet zo'n punt van en zegt dat hij niet denkt dat het in het nadeel van Oranje zal werken. De meeste voetballers van Nederland zijn technisch en willen de bal snel rond laten gaan: dat kan prima op een kunstmatige ondergrond.

-
Vind jij het goed dat er in de EK-kwalificatiereeks op kunstgras wordt gevoetbald?

Meer nieuws

Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
0
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
14
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
142
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties