Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Oranje gaat 'm gewoon niet meer worden voor me, hoe goed ik ook keep'

Laatste update:

Padt speelde nog nooit een interland, maar heeft onder zowel Dick Advocaat als Ronald Koeman wel als derde doelman bij de definitieve selectie gezeten. Sinds de aanstelling van Frank de Boer als opvolger van Koeman heeft Padt echter zelfs niet meer bij de voorselectie gezeten. "In het najaar waren er een paar blessures, terwijl ik prima stond te keepen. Ik zat er echter niet bij, dus dan kun je zelf wel beredeneren dat het dan waarschijnlijk helemaal niet meer gaat gebeuren. Nu zijn zo'n beetje alle keepers immers weer fit. Oranje gaat 'm gewoon niet meer worden voor me, hoe goed ik ook keep. Zo realistisch moet ik zijn."

Op de vraag of Padt dat rechtvaardig vindt, aarzelt hij even. "Want straks duikt dit allemaal helemaal verkeerd op bij die knip- en plaksites", vreest de keeper. "Vooropgesteld: ik beweer echt niet dat ik eerste keeper van Oranje zou moeten zijn. En ik zeg ook niet dat ik bij de beste drie hoor. Want Tim Krul en Jasper Cillessen zijn uitstekende keepers en ik vind Joël Drommel een groot talent. Maar onder Ronald Koeman was ik de vaste derde keeper. Hij heeft ook uitgesproken dat hij mij de beste nummer drie vond." Onder De Boer lijkt Padt op basis van de afgelopen (voor)selecties in ieder geval Cillessen, Krul, Maarten Stekelenburg, Marco Bizot, Drommel én Justin Bijlow voor zich te moeten dulden.

Padt denkt dat 'het treinincident' waarbij hij in 2018 betrokken was ermee te maken kan hebben. De sluitpost deelde onder invloed van alcohol een klap uit aan een beveiliger in de trein en kreeg een taakstraf opgelegd. "Ik heb in die periode buiten het veld een grote fout gemaakt en ben ik daar blijkbaar nooit meer bovenop gekomen", zegt Padt. "Sterker nog: in de tussentijd hebben allerlei andere keepers me bij het Nederlands elftal ingehaald. Ligt dat dan aan mijn kwaliteiten, of aan het feit dat veel andere keepers zich goed hebben ontwikkeld?" De KNVB heeft Padt vanwege 'het treinincident' mogelijk op een zwarte lijst gezet. "Misschien, dat is een vraag die je zou kunnen stellen", weet Padt. "Ik heb nooit meer wat gehoord sindsdien. Blijkbaar staat er ergens een kruisje. Erg jammer, maar dat heb ik inmiddels een plekje gegeven."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties