Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje geen optie meer voor Ziyech: 'Het was een keuze met mijn hart'

Laatste update:

Ziyech zal echter niet voor het Nederlands elftal uit gaan komen; vorige week maakte hij bekend dat hij voor Marokko interlands wil gaan spelen. Hij is niet van plan om nog op die beslissing terug te komen. "Het was een keuze met mijn hart", zei de dribbelaar zondag voor de camera van FOX Sports.

Ziyech is door Badou Zaki uitgenodigd voor de interlands van de Marokkaanse ploeg tegen Ivoorkust (9 oktober) en Guinee (12 oktober) en als hij in een van deze wedstrijden in actie komt, mag hij sowieso niet meer voor het Nederlands elftal uitkomen. Hij werd al eens uitgenodigd voor Oranje, maar moest zich toen afmelden met een blessure.

FC Twente staat bij rust met 2-0 voor tegen Roda JC. Hakim Ziyech levert twee assists en is nu bij 25 van de laatste 26 doelpunten van Twente betrokken, inclusief alle 7 goals van dit seizoen. #ongelooflijk #creator #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Vind jij het jammer dat Hakim Ziyech voor Marokko heeft gekozen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties