Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje heeft toekomst: 'Speciaal, 9 spelers of oud-spelers van Feyenoord'

Laatste update:

"Dat geeft ook aan dat het Nederlands elftal zeker toekomst heeft", vertelde Sneijder in gesprek met de NOS. "Hopelijk kunnen we de komende jaren weer stappen maken. Want ik vond dat we een geweldige groep hadden hier." Georginio Wijnaldum was exemplarisch voor Oranje op het WK, waar veel jonge Eredivisiespelers verrassend goed voor de dag kwamen. "Ik denk dat er een hele goede basis is gelegd voor de toekomst", vertelde de middenvelder aan het Algemeen Dagblad. "We hebben heel veel wedstrijden gespeeld. Hier kunnen we mee vooruit."

"Duitsland is een paar jaar geleden ook begonnen met heel veel nieuwe jonge spelers. Zij zijn nu heel goed. Ik denk dat we daar een voorbeeld aan moeten nemen." Dirk Kuyt viert volgende week zijn 34e verjaardag en speelde in Brazilië mogelijk zijn laatste toernooi als international. "Het was ook speciaal om tegen Brazilië op een gegeven moment met negen spelers of oud-spelers van Feyenoord op het veld te staan", erkende de ex-speler van Feyenoord. "Vooral die jonge jongens hebben het heel goed gedaan."

"We hebben hier een mooie basis gelegd voor de toekomst", vond ook Robin van Persie. "Toen Van Gaal twee jaar geleden een hoop jonge spelers een kans gaf, dachten veel mensen: 'Als dat maar goed gaat'. Maar al die talenten hebben zich super ontwikkeld."

-
Wat vind jij het manco van Oranje?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties