Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-held verbaasd over transfergerucht: 'Volgens mij allemaal onzin'

Laatste update:

"Ik krijg natuurlijk weleens een sms'je van mensen om mij heen", vertelt Huntelaar tegen NUsport. "Maar volgens mij is het allemaal onzin wat er nu zou spelen. Bij mij heeft niemand geïnformeerd en met mijn zaakwaarnemer spreek ik nu ook niet over de interesse van clubs. Ik concentreer me op het toernooi." Het contract van de dertigjarige aanvaller met Schalke 04 loopt nog een seizoen door. Huntelaar ziet de voorbereiding op het nieuwe seizoen als het beste moment om de toekomstplannen van de directie van de Bundesliga-club aan te horen.

Huntelaar wil de zekerheid hebben dat Schalke alles in het werk stelt om mee te doen om de landstitel. "Ja, er zitten zeker voorwaarden aan. Ik wil natuurlijk wel iets bereiken." Bovendien heeft hij de Premier League niet uit zijn hoofd gezet, maar het is geen must om ook nog in Engeland te gaan spelen. "Ik heb in Spanje, Italië en Duitsland gespeeld. Dan is het leuk om ook nog in Engeland te spelen. Maar ik zit fantastisch bij Schalke, een heel levendige club. Je kunt ook niet alles hebben in het leven."

Gaat Klaas-Jan Huntelaar een nieuw contract met Schalke 04 ondertekenen?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties