Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-international in trek: 'Ik ben niet bang om hem te verliezen'

Laatste update:

Fer is momenteel op huwelijksreis en wordt maandag terugverwacht op Carrow Road. Adams denkt echter niet dat de Nederlander, die nog een driejarig contract heeft, bij Norwich blijft: "Hij heeft een WK gespeeld, heeft daar zelfs gescoord en zal meer en meer gewild worden bij grotere en kapitaalkrachtigere teams. Door onze degradatie zijn wij daar extra de dupe van", zegt Adams tegen Sky Sports.

"Ik heb meerdere keren gezegd dat ik het geweldig zou vinden als hij blijft, maar we moeten realistisch zijn", vervolgt de trainer. "Als hij gaat dan gaat hij, maar als hij blijft, dan zou ik het heel mooi vinden als hij ook het hele seizoen blijft. Maar ik ben niet bang om hem te verliezen." Norwich begint het seizoen in de Championship op 10 augustus met een wedstrijd tegen promovendus Wolverhampton Wanderers.

Denk jij dat Leroy Fer deze zomer bij Norwich City vertrekt?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties