Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-international maakt grote indruk: 'Onze beste speler, zo simpel is het'

Laatste update:

De buitenspeler geniet van de kwaliteiten van Aké. "Ik geloof niet dat ik ooit een slechte wedstrijd van hem heb gezien. Hij heeft aangetoond dat hij een topspeler is. Ik weet niet waar hij naartoe gaat of wat er gaat gebeuren, maar momenteel zit hij bij ons. Hij is een van de beste verdedigers die ik ooit heb gezien", aldus de viervoudig Schots international.

"Grote clubs moeten het zien", beantwoordt Fraser een vraag op de mogelijke interesse van topclubs. "Hij speelt al aardig wat seizoenen bij ons en heeft veel wedstrijden achter de rug. Maar ik weet zeker dat, als hij nu bij Chelsea zat, hij ook zou spelen. We hebben geluk dat hij bij ons zit. Hij zorgt ervoor dat iedereen om hem heen beter speelt."

"Hij heeft kwaliteiten aan de bal, maar ook als hij moet verdedigen. Hij is niet de grootste centrale verdediger, maar wint wel elk kopduel. We gaan het zien (waar Aké terechtkomt, red.). Zonder hem waren we niet zo goed. Dus zoals ik al zei: we zijn bij dat hij bij ons is", aldus Fraser over Aké, die nog tot de zomer van 2022 vastligt bij de huidige nummer zes van de Premier League.

Is Nathan Aké momenteel de beste speler van Bournemouth?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
6
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties