Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arnold Bruggink hoopt volgende zomeraanwinst FC Twente snel te presenteren

Laatste update:

Kuipers past binnen het profiel van een aanvallend sterke linksback dat de Enschedeërs zoeken, zo schrijft De Telegraaf. De verwachting is dat er na de play-offs om Europees voetbal spijkers met koppen worden geslagen.

Go Ahead Eagles speelt donderdag in de play-offs tegen NEC. Weet Kowet af te rekenen met de Nijmegenaren, dan wacht in de finale een ontmoeting met FC Utrecht of Sparta Rotterdam.

Kuipers heeft een ijzersterk seizoen achter de rug in Deventer. De linksback miste slechts één Eredivisie-duel en kwam in 33 wedstrijden tot 5 doelpunten en 4 assists. Daarnaast beleefde Go Ahead defensief een succesvol jaar, waar Kuipers een aanzienlijke bijdrage aan had.

De 29-jarige vleugelverdediger heeft in De Adelaarshorst een contract tot medio 2025, dus Twente zal een transfersom voor hem op tafel moeten leggen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Kuipers een waarde van 850.000 euro.

Door het aanstaande vertrek van Smal naar Feyenoord zal Kuipers bij Twente de concurrentie aan moeten gaan met Anass Salah-Eddine (22) en Mats Rots (18).

Sayf Ltaief werd eerder deze maand als eerste zomeraanwinst door de Tukkers gepresenteerd. De 24-jarige buitenspeler komt over van FC Basel. Ltaief tekende in Enschede voor drie seizoen, met de optie tot nog een jaar. De twaalfvoudig international van Tunesië speelde het afgelopen anderhalf jaar op huurbasis bij Winterthur. Met zijn permanente transfer naar Twente neemt Ltaief definitief afscheid van Basel.

Meer targets


Davy van den Berg en Younes Namli (beiden PEC Zwolle) zijn ook bij Twente in beeld om het middenveld te versterken. De interesse in het tweetal is vooralsnog niet concreet, maar zij 'staan op de lijstjes van Twente'. Overigens zou Twente zich ook hopen te versterken met Couhaib Driouech, zoals eerder geschreven. De buitenspeler van Excelsior wordt al langer gevolgd door PSV en dus zal hem naar Enschede halen een flinke uitdaging worden voor technisch directeur Arnold Bruggink en co.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vier Europese topclubs informeren naar Simons, die PSG op huurbasis kan verlaten
3
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
44
NOS-talkshow krijgt bakken met kritiek: 'Dit is echt tenenkrommend slecht'
63
Pak 4x je inzet als Uitblinker Memphis Depay met rechts scoort tegen Polen!
0
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
66
De Engelse doelpuntenmachine die nooit uitkwam op een eindtoernooi
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties