Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-internationals blij voor Wijnaldum: 'Hier heb je hard voor gewerkt'

Laatste update:

Wijnaldum speelde vier jaar in Brabant: na twee sterke jaren werd hij door een vervelende blessure teruggeworpen, maar hij herpakte zich uitstekend. De middenvelder speelde een dijk van een WK 2014 en kon vervolgens naar Paris Saint-Germain, maar zei 'nee' tegen de Fransen en besloot eerst voor de landstitel te gaan met PSV. Dat lukte hem en nu verkast Wijnaldum naar het voetbalwalhalla dat de Premier League heet.

Diverse teamgenoten en landgenoten wensen hem zaterdag veel succes bij zijn avontuur aan de andere kant van de Noordzee. Jetro Willems wijdt een speciale Instagram-post aan Wijnaldum en ook meteen aan Memphis Depay, die al eerder aan de slag ging bij Manchester United. "Wil mijn 2 broers succes wensen bij hun nieuwe club. Jullie hebben het verdiend!", zegt de linksback enthousiast. "Heb vier hele mooie jaren samen meegemaakt die ik nooit zal vergeten."

Willems is niet de enige die via social media reageert op het rondkomen van de transfer van Wijnaldum. "Gefeliciteerd Gini", laat Kevin Strootman via Twitter weten. "Ik weet dat je hier hard voor gewerkt hebt en ik weet zeker dat je het goed zult doen bij Newcastle! Succes, vriend", schrijft de middenvelder van AS Roma. Ook zijn toekomstige teamgenoot Tim Krul laat van zich horen. "Heel blij dat Wijnaldum heeft getekend… een geweldige aankoop. Welkom in Newcastle mate! #WelcomeGini", geeft Krul tevreden aan. Wijnaldum treft bij zijn nieuwe club nog drie landgenoten: Vurnon Anita, Siem de Jong en Daryl Janmaat.

Georginio Wijnaldum kost 20 miljoen euro en is na Michael Owen (22,2 miljoen) en Alan Shearer (20,8 miljoen) de duurste aankoop ooit voor de club! #nufc #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Georginio Wijnaldum gaat op het goede moment aan de slag in het buitenland

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
11
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
55
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties