Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-internationals, ING en KNVB onthullen steunpakket van 11 miljoen

Laatste update:

De donaties van de speler van de Oranje-elftallen en ING zijn bedoeld voor het amateurvoetbal, zo voegt de voetbalbond toe. De KNVB zelf gaat ondersteuning bieden aan zowel de betaald voetbalclubs, als de amateurverenigingen. Deze combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen komt in totaal uit op elf miljoen.

De KNVB maakt geld voor amateurclubs eerder beschikbaar en voegt ook geld uit eigen middelen toe aan het pakket. "De Oranjespelers hebben aangegeven graag hun steentje te willen bijdragen aan een sterk amateurvoetbal, een belangrijk en maatschappelijk relevant netwerk van 3.000 verenigingen met in totaal duizenden vrijwilligers en 1,2 miljoen voetballers van jong tot oud. De plek waar ze zelf allemaal ooit zijn begonnen", valt verder te lezen in het persbericht.

Op het gebied van het betaalde voetbal stelt de bond zelf financiële middelen beschikbaar en worden de aflossingen op de leningen die sommige clubs bij de KNVB hebben voor een halfjaar opgeschort. De bond doet daarnaast ook een beroep op de 'onderlinge solidariteit' bij de clubs: "Van de kleinste betaaldvoetbalorganisaties tot de clubs die Europees voetbal spelen. Voor sterke en aantrekkelijke Nederlandse betaald voetbal-competities zijn alle clubs hard nodig."

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
1
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
2
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties