Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-internationals lachen om geruchten over Ajax: 'Ze maken grapjes'

Laatste update:

"Ik heb met de bondscoach gesproken over wat het beste voor mij is, wat voor vervolgstap ik kan zetten", beaamt Bergwijn vanuit het Portugese Lagos, waar Oranje toewerkt naar de halvefinalewedstrijd tegen Engeland van donderdag. "Ik ga er na de Nations League over nadenken en zie wel wat er op mijn pad komt. Ik weet het nog niet. Zolang ik hier ben, moet ik me hier focussen. De rest zien we daarna wel."

Bergwijn wordt in verband gebracht met onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Internazionale. Hij beseft dat hij zich de komende week nog nadrukkelijker in de kijker kan spelen. "Als je het hier goed doet, zullen er sowieso meer deuren opengaan. Maar ik moet me gewoon hierop focussen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren", benadrukt de 21-jarige buitenspeler.

Volgens de vijfvoudig international van Oranje zijn alle opties open, waaronder een transfer naar Ajax. Zijn mede-internationals vermaken zich kostelijk met de geruchten over een transfer naar de grote concurrent. "Je hebt wel jongens die er grapjes over maken, maar ik ga na de Nations League rustig kijken wat het beste voor mij is. Als er niets voorbij komt waar ik een goed gevoel bij heb, dan zou ik zeker nog een seizoen bij PSV kunnen blijven."

Denk je dat Steven Bergwijn naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties