Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje kent de twee potentiële tegenstanders in een eventuele kwartfinale

Laatste update:

België won Groep B nadat ook Finland verslagen werd en staat daardoor op 27 juni in Sevilla tegenover de nummer drie van Groep A (Zwitserland), D, E of F. De Rode Duivels weten in ieder geval al dat in de ronde daarna een loodzware horde kan wachten, daar bij een overwinning Oostenrijk of Italië de tegenstander is. De nummer twee Denemarken weet al wie de tegenstander wordt: Wales op 26 juni in Amsterdam. De winnaar van deze achtste finale is eventueel de tegenstander van Oranje in de kwartfinale, op 3 juli in Baku. Nummer drie Finland gaat met 3 punten en een doelsaldo van -2 voorlopig de wachtkamer in. Zoals het er nu naar uitziet, heeft Finland slechte papieren om de achtste finale te halen.

In de wachtkamer zit ook Oekraïne, dat in Groep C met drie punten als derde eindigde achter Oostenrijk en Oranje en een doelsaldo van -1 heeft. Nummer twee Oostenrijk gaat het in de kwartfinale op 26 juni in Londen opnemen tegen Italië, terwijl groepswinnaar Nederland nog even moet wachten tot duidelijk wordt wie op 27 juni in Boedapest de tegenstander is. In dat opzicht is er iets meer duidelijk geworden: Zwitserland behoort door de resultaten van maandag met vier punten zeker tot de vier beste nummers drie en dat betekent dat voor Oranje een ontmoeting met de nummer drie van Groep F reëler is geworden.


De overgebleven scenario's



De beste nummers drie komen uit Tegenstander België Tegenstander Oranje Tegenstander winnaar Groep E Tegenstander winnaar Groep F
ABCD Zwitserland nummer 3 Groep D Finland Oekraïne
ABCE Zwitserland nummer 3 Groep E Finland Oekraïne
ABCF Zwitserland nummer 3 Groep F Finland Oekraïne
ACDE nummer 3 Groep E nummer 3 Groep D Oekraïne Zwitserland
ACDF nummer 3 Groep F nummer 3 Groep D Oekraïne Zwitserland
ACEF nummer 3 Groep E nummer 3 Groep F Oekraïne Zwitserland
ADEF nummer 3 Groep E nummer 3 Groep F nummer 3 Groep D Zwitserland


Oranje moet eigenlijk simpelweg hopen dat de nummer drie van Groep F niet tot de vier beste nummers drie behoort. Een ander, op dit moment reëler scenario is dat naast Zwitserland en Oekraïne ook de nummers drie uit Groep D en Groep F doorgaan. In Groep D hebben Engeland en Tsjechië reeds vier punten, terwijl Schotland en Kroatië allebei een punt hebben en dinsdag op Hampden Park tegenover elkaar staan. Als één van deze twee landen wint, levert Groep D zeker een beste nummer drie. Tegelijkertijd moet er gehoopt worden dat Groep E geen beste nummer drie levert.

Zweden weet zich in die poule met vier punten reeds verzekerd van een plek in de achtste finale. Op de laatste speeldag wacht een ontmoeting met Polen, dat één punt heeft. De Polen mogen die wedstrijd niet winnen. Elders moet Spanje (dat twee punten heeft) zien te winnen van Slowakije (dat drie punten heeft). Slowakije heeft momenteel een doelsaldo van 0 en als het duel met Spanje niet in 1-0 of 2-1 eindigt, heeft Oekraïne sowieso een beter doelsaldo.


De nummers drie op dit moment



GROEP LAND PUNTEN DOELSALDO
A Zwitserland* 4 -1
B Finland* 3 -2
C Oekraïne* 3 -1
D Kroatië 1 -1
E Spanje 2 0
F Portugal 3 +1



* Zwitserland, Finland en Oekraïne hebben al drie wedstrijden gespeeld

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties