Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje knokt zich dankzij Depay en Wijnaldum ijzersterk terug naar zege

Laatste update:

Al in de zesde minuut kwam Oranje op achterstand. Balverlies van Hans Hateboer leidde een vlijmscherpe counter van Polen in. Kamil Jozwiak snelde weg over de linkerflank en liep Davy Klaassen er finaal uit, waarna de middenvelder in de zestien ook nog Daley Blind uitkapte en koelbloedig de bal naast doelman Tim Krul plaatste: 1-0. Nederland kreeg direct daarna drie grote kansen: Depay en Wijnaldum stuitten in hun een-op-een-duel op doelman Lukasz Fabianski, terwijl Donyell Malen een enorme kopkans naast mikte.

Aan de overzijde van het veld brak Przemyslaw Placheta door aan de rechterkant van het veld, waarna de aanvaller de bal in de korte hoek op de paal schoot. Er bleef sprake van een open wedstrijd: Calvin Stengs wipte de bal prachtig naar Wijnaldum, die uit de lucht hoog over schoot. Een prachtige lange bal van Blind kwam tot bij de doorgebroken Depay, maar de spits van Oranje had te veel tijd nodig om de bal te controleren. Malen zette Frenkie de Jong vrij voor Fabianski, die met de voet redde.

OnsOranje staat achter, nadat Hans Hateboer de bal zomaar weggeeft, en Davy Klaassen het niet meer kan herstellen...

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 18 november 2020

Ook in de tweede helft ging het beide kanten op. Placheta werd bij een grote schietkans voldoende gehinderd door De Vrij om hem tot een schot net naast te dwingen, terwijl Krul alert reageerde op een gevaarlijke voorzet van Arkadiusz Reca. Hateboer wist een vrije trap van Depay bij de tweede paal net niet binnen te lopen en even later zag laatstgenoemde een laag schot knap gekeerd worden door Fabianski. Weer enkele minuten later draaide Depay fantastisch weg bij Mateusz Klich, maar Klaassen schoot de bal uit zijn voorzet in het zijnet.

Georginio Wijnaldum bezorgt OnsOranje een WEERGALOZE comeback??

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 18 november 2020

Oranje meldde zich meer en meer voor het doel van Polen. Depay kopte de bal op de lat, maar Wijnaldum had in de aanloop al buitenspel gestaan en werd teruggefloten. Een kwartier voor tijd kreeg Nederland een strafschop, nadat Wijnaldum licht in de rug werd geduwd door Jan Bednarek. Depay ging achter de bal staan en ramde de penalty kiezelhard in de kruising: 1-1. De Boer wisselde aanvallend: Luuk de Jong kwam in plaats van Blind. Vlak daarna kopte Wijnaldum uit een hoekschop van Steven Berghuis, een andere invaller, de winnende binnen: 1-2.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
10
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties