Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje Leeuwinnen geridderd: 'Ik moest terugdenken aan 1988'

Laatste update:

Minister Schippers roemde het elftal niet alleen vanwege het winnen van de Europese titel in eigen land, maar ook vanwege de voorbeeldfunctie van de voetbalsters: "Onderschat niet dat iedereen bij jullie kon zien dat je kampioen kan worden als je je best doet. Het was uniek om mee te maken. In kroegen, op pleinen en in huiskamers werd met jullie meegeleefd", tekende de NOS op tijdens de ceremonie.

De Oranje Leeuwinnen zijn woensdag in Den Haag geridderd voor hun Europese titel van afgelopen zomer. De dames zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Op bezoek in het Catshuis bij premier Mark Rutte en demissionair minister Edith Schippers kregen de Europese kampioenen de lintjes opgespeld. (Foto via Oranje Leeuwinnen) #oranjeleeuwinnen

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Schippers greep terug op een uitspraak die Sarina Wiegman in 2001 bezigde tegen Louis van Gaal tijdens de uitreiking van de prijs voor Voetbalster van het Jaar. De huidige bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal zei toen 'dat er nog veel meer in het vat zat': "En dat bleek wel. Ik moest even terugdenken aan 1988, toen waren de meeste van jullie er nog niet. Maar jullie hebben wel de titel teruggebracht naar Nederland."

Grote afwezige woensdagmiddag was Mandy van den Berg. De verdedigster ging het EK in als aanvoerster maar verloor tijdens het toernooi haar basisplaats en zwaaide vervolgens in september af als international om zich compleet te kunnen focussen op haar club Reading. De negentigvoudig international was volgens de KNVB wel uitgenodigd voor de huldiging.

Vind jij de onderscheiding voor de Oranje Leeuwinnen terecht?

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
6
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties