Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje met vier nieuwe spelers in opstelling tegen Spanje

Laatste update:

Dinsdagmiddag liet De Boer op de persconferentie weten dat Bizot onder de lat zou staan tegen Spanje, terwijl Tim Krul de voorkeur krijgt in de aanstaande wedstrijden in de Nations League tegen Bosnië-Herzegovina (zondag) en Polen (volgende week woensdag). Eerste keus Jasper Cillessen is geblesseerd. De bondscoach verklapte ook dat Denzel Dumfries wordt gespaard, omdat hij niet volledig wedstrijdfit is. De rechtsbackpositie wordt ingenomen door Hans Hateboer.

Persconferentie Frank de Boer: 'Daarin is Ryan Babel een voorbeeld'

Op de linksbackpositie had De Boer de keuze uit Owen Wijndal, Daley Blind en Patrick van Aanholt. De keuze is gevallen op Wijndal, die zijn tweede interland gaat spelen. Nathan Aké en Joël Veltman completeren de defensie. Op het middenveld werd rekening gehouden met een basisplek voor Davy Klaassen, daar De Boer speeltijd voor de Ajacied aankondigde, maar het middenrif wordt gevormd door gelegenheidsaanvoerder Wijnaldum, Donny van de Beek en Frenkie de Jong.

In de voorhoede krijgt Steven Berghuis voor het eerst onder De Boer een basisplaats. De aanvaller van Feyenoord staat opgesteld als rechtsbuiten en moet voorzetten afleveren aan spits Luuk de Jong; op de linkerflank begint Memphis Depay. In totaal staan er vier nieuwe spelers in de opstelling ten opzichte van de wedstrijd tegen Italië (1-1) van vorige maand: Bizot, Veltman, Wijndal en Berghuis.

Opstelling Oranje: Bizot; Hateboer, Veltman, Aké, Wijndal; Wijnaldum, Van de Beek, F. De Jong; Berghuis, L. De Jong, Depay

-
Wat verwacht jij van Nederland - Spanje?

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
11
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
60
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties