Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oranje moet vrezen voor vertrek Koeman door besluit Barcelona'

Laatste update:

In de Spaanse pers kwam deze week al naar buiten dat Sétien en zijn technische staf weinig grip hebben op de spelersgroep. Volgens Inda denkt Barcelona al veel na over de opvolging van de ervaren oefenmeester. "Zelfs als Barcelona nog kampioen wordt, ligt Sétien eruit. Er zijn twee opties. Josep Maria Bartomeu (voorzitter, red.) denkt aan Xavi als coach, maar Xavi vraagt om het vertrek van Eric Abidal (technisch directeur, red.). De president gaat deze eis niet inwilligen."

Barcelona stelt naam Camp Nou beschikbaar in strijd tegen coronavirus

Bovendien wordt Xavi naar verluidt gezien als persoon die in het kamp zit van oud-voorzitter Joan Laporta, die wederom president wil worden. "Dat is waarom Barcelona kijkt naar de persoon die in 1992 erg belangrijk was voor de club: Ronald Koeman", doelt Inda op de rake vrije trap van de bondscoach van Oranje in de finale van de Europa Cup tegen Sampdoria (1-0). "Ook al zit hij nu bij Nederland... Als ze hem vertellen dat hij Barcelona mag gaan trainen, denk ik dat hij zou gaan."

Koeman zou met zijn ervaring en strikte regels van toegevoegde waarde zijn, zo klinkt het. Het grote obstakel is natuurlijk het EK van 2021. "Iedereen weet dat het mijn droom is", herhaalde Koeman onlangs bij Catalunya Radio over Barcelona. "Ik hoop dat ik in de toekomst nog een kans krijg. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het gaat gebeuren, maar het zal afhangen van mijn carrière."

De oud-international heeft een speciale clausule in zijn contract: bij interesse van Barcelona kan de coach vertrekken bij Oranje. Het lijkt er echter op dat Koeman hoe dan ook pas na het EK van baan wil wisselen. Na het vertrek van Ernesto Valverde weigerde Koeman reeds de functie bij Barcelona. "Het is nu dan ook niet het moment om na te denken over het activeren van de clausule. Ik ben erg blij met mijn werk als bondscoach. Vandaag de dag is Oranje het belangrijkste voor mij. Niemand weet wat de toekomst brengt."

Verwacht jij dat Ronald Koeman in ieder geval tot en met het EK bondscoach blijft?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
0
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
15
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
21
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
24
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties