Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Oranje Onder-19-spelers zagen bloedmooie meiden vanaf balkon lopen'

Laatste update:

"Er waren twee meiden op de kamer", voegt Verweij nu toe aan de berichtgeving. "Redelijk onschuldig, het is ook wel een beetje de leeftijd natuurlijk. Ze zaten in Katwijk in een hotel. Er kwamen twee bloedmooie meiden voorbijlopen en die werden door spelers van Oranje Onder-19, Benita en Martha, toegesproken vanaf het balkon. 'Kom hierheen, kom hierheen.' Dat wilden ze niet, totdat het 'klop, klop' op de deur was. Toen stonden ze tóch in de kamer."

"Vervolgens kwamen er andere spelers, want de muziek ging harder. Dan komen er ook anderen", aldus Verweij. Deze week kwam het verhaal in de media dat Ünüvar, Hillen en Simons niet op de kamer zouden zijn geweest, maar meteen zouden zijn omgedraaid toen ze door hadden wat er aan de hand was. Volgens Verweij waren er wel degelijk vijf spelers op de kamer met de meiden. "Of ze toen zijn gaan ganzenborden? Nou, tot ganzenborden is het niet eens gekomen, want toen stond de teammanager al in de kamer", weet de journalist.

"Vervolgens moesten ze bij Bert Konterman komen", vervolgt hij. "Toen was het afgelopen. Toen hebben drie spelers nog geprobeerd om uit te leggen wat er echt gebeurd was, maar Bert Konterman stuurde vijf spelers naar huis. Dit is van alle tijden, hoor. Alleen: hoe ga je er als coach mee om? Dit had hij ook anders kunnen oplossen. Hij had ook kunnen zeggen: 'Er zijn vijf spelers tijdens het ontbijt door hun enkel gegaan, en die spelen niet.' Dan had je nooit deze ophef gekregen."

Het was niet het eerste incident rond Oranje Onder-19. "Daarvoor was Dillon Hoogewerf (van Manchester United, red.) ook al weggestuurd", weet Verweij. "Die had de avond daarvoor het hotel verlaten en was al een keer of drie te laat gekomen, geloof ik. Dit was voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Italië. Ze hadden nog wel elf spelers over, maar de wedstrijd werd met 3-0 verloren. Het Bert Konterman-effect", besluit hij cynisch.

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
1
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
18
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties