Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-opponent Frankrijk kent slechte generale en wint niet van Canada

Laatste update:

Voorafgaand aan het duel publiceerde L'Équipe zorgwekkend nieuws, want Kylian Mbappé zou al twee dagen niet hebben getraind vanwege knieklachten. Hij startte dan ook niet in de basis, maar uiteindelijk bleek hij toch het laatste kwartier mee te kunnen spelen.

De honneurs werden voorin waargenomen door Olivier Giroud, die afzwaait als international na het EK en zijn laatste interland ooit op Franse bodem speelde. Hij kreeg een publiekswissel na ruim een uur spelen.

Vanaf de eerste speelminuut gingen de Fransen nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer, maar mede door missers van N'Golo Kanté, Antoine Griezmann en Marcus Thuram kwam het scorebord niet in bewiging.

In de openingsfase van het tweede bedrijf trapten les Bleus het gaspedaal nog verder in. Onder meer Giroud kreeg meerdere grote kansen, al slaagde ook hij er niet in die te verzilveren.

In de 74ste minuut kwam Mbappé binnen de lijnen om toch nog een doorbraak te forceren. Ook hij slaagde er echter niet in een gat te vinden in de goed georganiseerde Canadese defensie.

Nederland is op vrijdag 21 juni de tegenstander van Frankrijk op het EK. Daarvoor spelen de Fransen op maandag 17 juni hun eerste groepsduel met Oostenrijk, terwijl de groepsfase besloten wordt met een wedstrijd tegen Polen (25 juni).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Deze 6 Eredivisie-spelers zijn de komende weken actief op de Olympische Spelen
2
Transfers Eredivisie 2024/25: Liam van Gelderen vindt nieuwe club
7
Bondscoach Olympische Spelen weggestuurd wegens dronespionageschandaal
6
Volgende mutatie in staf Man United: Erik ten Hag verwelkomt nóg een nieuwe naam
9
Aan Ajax gelinkte Christian Eriksen bespreekt toekomst bij Manchester United
9
ADO Den Haag zegt last te hebben van artikel en legt Omroep West boycot op
5

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties