Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje-opponent scheurt kruisband voor derde keer en moet EK laten schieten

Laatste update:

Kalajdzic werd in augustus van 2022 door Wolverhampton Wanderers voor 18 miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart. Bij zijn debuut in Engeland, 17 dagen later, scheurde hij zijn kruisband.

In de zomer van 2023 sloot hij weer aan bij de selectie van Wolverhampton. In de eerste seizoenshelft kwam hij slechts 157 Premier League-minuten in actie. Hij wist twee keer in te vallen en het winnende doelpunt te maken. Tegen Everton (1-0) en Bournemouth (1-2).

Op de laatste dag van de transferwindow verkaste de Oostenrijker voor meer speelminuten naar Duitsland. In Frankfurt schoot hij uit de startblokken. De spits begon vijf keer in de basis, gaf twee assists en vond het net in de Conference League tegen Union Sint-Gillis (2-2).

Afgelopen zondag sloeg het noodlot opnieuw toe voor de 26-jarige goaltjesdief. In het duel met SC Freiburg (3-3) moest Kalajdzic opnieuw het veld verlaten. Op maandag communiceerde de club dat hij zijn kruisband heeft gescheurd.

Eintracht verwacht dat de in Wenen geboren aanvaller zes maanden aan de kant staat. Zijn Bundesliga seizoen zit er dus op. Ook het EK moet hij aan zich voorbij laten gaan. In zijn periode bij Stuttgart scheurde hij ook al eens zijn kruisband.

Kalajdzic is negentienvoudig international van Oostenrijk en kwam afgelopen interlandperiode nog meer dan honderd minuten in actie voor zijn land. Hij scoorde vier keer in die negentien interlands. Ook David Alaba gaat het EK missen. Hij viel in december uit met een kruisbandblessure.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Salernitana
0
Mulder denkt wat te zien in manier van juichen Ten Hag na laatste fluitsignaal
15
Erik ten Hag krijgt torenhoge cijfers van Engelse media na FA Cup-triomf
8
Ten Hag gaat direct na afloop in op vraag over mogelijk ontslag bij Man United
12
Live meepraten in de DFB-Pokal: 1. FC Kaiserslautern - Bayer Leverkusen
2
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-offs: Excelsior - ADO Den Haag
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties