Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Jerdy Schouten dreigt EK (tijdelijk) te moeten verlaten vanwege kleine die op komst is

Laatste update:

"Het gaat hartstikke goed met mijn vrouw", vertelt Schouten in gesprek met ESPN. "Hopelijk blijft ze nog even zitten. De kans bestaat dat het tijdens het EK gebeurt, maar daar gaan we niet vanuit."

Schouten wil er nog niet aan denken als dat wel het geval is. "Als het zover is, zal ik wel beslissen wat ik doe. Tuurlijk denk je er wel aan, maar ik wil het niet uitspreken, omdat ik hoop dat ze blijft zitten."

Veerman


Waar Schouten zijn basisplek behield tijdens de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk, zag hij Veerman naar de bank verhuizen. Schouten en Veerman, ploeggenoten bij PSV, hebben veel contact met elkaar.

"Hij was niet blij dat hij op de bank zat, dat lijkt me logisch. Iedereen wil spelen. Daar is hij teleurgesteld over, maar hij moet het ook kunnen omdraaien. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij dat kan."

Schouten laat Veerman naar eigen zeggen 'even boos zijn'. "Ik kan wel gelijk zeggen dat het niet uitmaakt, maar het maakt natuurlijk wel uit. Hij wil spelen. Uiteindelijk pak je het op en ga je samen verder."

Tegen Frankrijk vormde Schouten een koppel met Tijjani Reijnders. "Het is wel anders. Tijjani en Joey zijn andere type spelers, dus voor mij verandert het ook. Joey is meer een passer, Tijjani een dribbelaar. Dat is het denk ik."

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
3
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
16
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
33
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
96

Meer sportnieuws

Reacties