Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mike Verweij zeer kritisch op Ajax: 'Dat is te bespottelijk voor woorden'

Laatste update:

Bij Ajax zijn alle spelers die geen interlandverplichtingen hebben momenteel bezig aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Dat gebeurt onder hoofdtrainer Francesco Farioli, die de opvolger is van John van 't Schip.

Bij Kick-off komt de fitheid en vorm van de spelers van Ajax ter sprake. "Eigenlijk is het te bespottelijk voor woorden dat Ajax in de afgelopen jaren veel minder fit was dan PSV en Feyenoord", opent Verweij zijn betoog.

"Daar begint het mee. Nou, dat is niet waar: het begint met goede voetballers, en daarna of ze fit zijn of niet. Er is gewoon maar wat gedaan. Ajax was soms twee of drie dagen in de week vrij. Spelers liepen om 13:30 alweer De Toekomst af. Dat heeft Farioli in ieder geval begrepen, dat daar verandering in moet komen. Laat hem ze maar aanpakken."

Op de transfermarkt is Ajax nog niet heel erg actief, vooral omdat spelers eerst verkocht moeten worden voordat er weer geld beschikbaar is voor aankopen. Een speler die wel al verkocht is, is Georges Mikautadze, die voor dertien miljoen euro werd teruggehaald door FC Metz.

"Ik had gisteren even contact met mensen bij Ajax. Mikautadze is nu verkocht, en levert dertien miljoen euro op. Dat gaat rechtstreeks de kas in, en dat geld kan niet worden uitgegeven aan een vervanger. Dus er moet nu heel veel verkocht gaan worden, en dan kan Ajax pas gaan handelen op de transfermarkt", aldus Verweij.

"En ik sprak gisteren ook iemand die hoopt dat Akpom tot begin augustus blijft, want hij zal het moeten doen in de voorronde van de Europa League." Ajax begint die voorrondes op 25 juli, wanneer het Servische FK Vojvodina op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Frankrijk - België
11
Vitesse krijgt gigantische mokerslag te verwerken: faillissement heel dichtbij
55
Valentijn Driessen begint met advies aan Koeman en krijgt direct een toezegging
22
Spurs troeft onder meer Chelsea af en telt ruim 50 miljoen neer voor toptalent
12
Officieel: Vangelis Pavlidis ruilt AZ in voor Benfica en gaat werken met Schmidt
19
Feyenoord raakt groot talent definitief kwijt aan Bayern München
34

Meer sportnieuws

Reacties