Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles gaat naar finale play-offs dankzij grote fout Jasper Cillessen

Laatste update:

De openingsfase van de bezoekers was erg slordig, maar na tien speelminuten werden de Deventenaren wél voor het eerst gevaarlijk. Eerst kon een voorzet van Victor Edvardsen nét niet binnengeknikt worden; vervolgens ging een schot van Evert Linthorst rakelings naast.

De eerste goede poging van NEC ontstond na een half uur spelen, toen Tjaronn Chery rakelings over het doel van keeper Jeffrey de Lange schoot. Enkele minuten later werd Go Ahead weer levensgevaarlijk.

Cillessen moest handelend optreden na een afstandsschot van Jakob Breum, en deed dat succesvol. Vervolgens werd de sluitpost gered door de paal: het was Søren Tengstedt die het aluminium raakte.

Ook in de openingsfase van de tweede helft was Go Ahead de bovenliggende partij en kwamen de Nijmegenaren tot tweemaal toe goed weg. Onder meer goede voorzetten van Edvardsen en Bobby Adekanye konden nét niet getoucheerd worden, terwijl ook Bram Nuytinck twee keer kort achter elkaar een treffer in de weg stond.

In de 57ste minuut viel het doelpunt plotseling aan de overzijde. Kodai Sano knikte op uitstekende wijze binnen na een voorzet van Rober González: 1-0. Uiteindelijk duurde het tot de 77ste speelminuut tot Go Ahead gelijkmaakte.

Na een harde en lage voorzet van Edvardsen wilde Mathias Ross de bal wegwerken, maar hij schoot via de rug van Go Ahead-aanvaller Finn Stokkers raak in eigen doel: 1-1. De beslissing viel in de 87ste minuut. Cillessen schatte de stuit verkeerd in na een hoge bal van Philippe Rommens en werd geklopt: 1-2.

Meer nieuws

Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
18
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
68
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
40
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
38
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties