Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje traint met 23 van de 24 spelers: 'Hij voelt zich niet lekker'

Laatste update:

De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns is aanwezig in Zeist en meldt dat Wijndalum geen corona heeft. "Want iedereen is bij binnenkomst dubbel getest (sneltest en PCR-testen) en uitslagen waren negatief", schrijft hij. Arnaut Danjuma traint volledig mee. De buitenspeler is hersteld na een 'aanslag' die hij naar eigen zeggen te verwerken kreeg bij Villarreal. "Ik heb geen last meer van mijn knie. Ik voel me goed en ben klaar voor deze week", zo laat de aanvaller weten in gesprek met ESPN.

Danjuma liet zich afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Getafe na elf minuten wisselen. "De dokters hebben nog naar gekeken en gisteren heb ik nog apart getraind, maar ik voel me goed", aldus de buitenspeler. "Ik heb helemaal geen pijn meer. Ik verwacht dat ik kan spelen. Er zijn geen fysieke belemmeringen." Danjuma zegt erg geschrokken te zijn van de overtreding die op hem werd gemaakt. "Ik heb een MRI-scan laten maken. Die scan was heel positief."

-

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
68
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties